Palvelut

Korjauspalvelut ketterästi saman katon alta nopeassakin aikataulussa.
Kytkintien Automaalaamo palvelee teitä osoitteessa Helsinki Tattarisuo.

Auton maalaus

automaalaamo Helsingin Tattarisuolla

Auton maalaus tehdään uudessa maalauskammiossamme (hankittu syksyllä 2022). Tiimimme tekee niin pienet kuin suuretkin autojen maalaustyöt kaikille automerkeille. Teemme tyytyväisyystakuulla monenlaisia maalaustöitä kuten ylimaalaukset kaikkiin autoihin ja pakettiautot sekä pikkubussit.

Auton naarmujen korjaus

Naarmujen poisto autosta

Isojen ja pienien auton naarmujen korjaus ja maalaus. Naarmun korjaus autosta ammattitaidolla.

Ruostevauriot ja suojaustyöt

Ruosteen poisto autosta

Teemme kaikki ruostekorjaukset kaikkiin autoihin mukaan lukien isommat ajoneuvot. Ruostekorjauspalveluitamme ovat ruosteen korjaus sekä suojaustyöt kuten alustan massaus.

Kolarikorjaus

Kolarikorjaamo Helsinki

Meillä hoituu myös sähkö- ja hybridiautojen vauriokorjaukset yli 18 vuoden työkokemuksella. Olemme kaikkien vakuutusyhtiöiden valtuuttama kolari- ja lasivahinkokorjaamo.

Auton peltikorjaus

Autopeltikorjaamo

Meiltä onnistuu auton peltikorjaus 18 vuoden työkokemuksella ja ammattitaidolla. Olipa kyseessä sitten parkkipaikkakolhu, lommon oikaisu, puskurin korjaus tai isompi peltivaurio, voit huoletta luottaa autopeltikorjaamomme osaamiseen.

Muovikorjaus

Auton muoviosien korjaus

Korjaamme auton muoviosat kuten puskurit.
Korjaamme kaikkia muovilaatuja mm. muovihitsausmenetelmällä. Auton muoviosien korjaus on ympäristöystävällinen valinta vaihtoehtona uudelle osalle. Teemme tapauskohtaisesti myös lasikuitukorjaukset.

Hitsaukset

Auton hitsaus Helsinki

Tiimimme tekee hitsaustöitä laajasti, eli kaikkea mitä voi hitsata kuten pakoputket ja pellit. Hitsaajallamme on pitkä kokemus alalta. Kysy lisää isommista hitsaustöistä.

PDR-korjaus

Lommon oikaisu PDR-menetelmällä

Onko autossasi pieni kolhu tai lommo?
Pienen lommon tai parkkipaikkakolhun korjaus hoituu Kytkintien automaalaamolla nopeasti. Tämän mahdollistaa aikaa, rahaa ja ympäristöä säästävä PDR-menetelmä (Paintless Dent Repair). Meiltä löytyy kaikki PDR-palvelut.

Kolhun ja lommon korjaus

Auton lommon oikaisu

Kun PDR-korjaus ei riitä kolhun ja lommon korjaus vaatii peltitöitä. Meiltä onnistuu lommojen oikaisu monipuolisesti kaikille autoille merkistä riippumatta.

Autoteippaus ja lasien tummennukset

Auton teippaus Helsinki

Teemme pienteippauksia kuten auton katon teippaus, kyljen teippaus tai puskurin teippaus joilla saadaan korostusta auton ulkonäköön. Käytämme laadukkaita teippejä 3 vuoden asennustakuulla. Meiltä lisäksi ikkunoiden tummennukset ja ajovalojen tummennukset. Kysy lisää jos mielessäsi on erikoistoiveita.

Myllytys

Naarmujen poisto myllyttämällä

Teemme myllytykset eri vaiheissa auton maalipinnan kunnonmukaisesti jotta saadaan oma maali pysymään parhaana ja kestävänä. Auton naarmujen poisto myllyttämällä on kevyempi vaihtoehto auton osan uudelleenmaalaukselle. Myllytys tuottaa uutta vastaavan maalipinnan. Teemme myös kestovahauksia jotta maalipinnan kesto pitenee.

Huolto, kori- ja vauriokorjaus

5 star rating
5 star rating
5 star rating
5 star rating
5 star rating
Työ tehtiin nopeasti, siististi ja palvelu oli ystävällistä. Hinta-arvio piti paikkansa. Suosittelen.
Heta Y.
Auto: Opel Karl

Maalaustyöt

5 star rating
5 star rating
5 star rating
5 star rating
5 star rating
Sain halvemmalla kuin arvio, tuli todella hyvää jälkeä 🙂
Alex Purovesi
Auto: Audi a6 Allroad

Maalaustyöt

5 star rating
5 star rating
5 star rating
5 star rating
5 star rating
Erittäin hyvin tehy työ. Suosittelen kyllä kaikkille. Nopea.
Marko Laur
Auto: Toyota Auris